Ο θρυλικός παρουσιαστής της εκπομπής Top Gear, Richard Hammond, έχασε τον έλεγχο του Super Car του κατά τη διάρκεια κούρσας, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα (φωτογραφίες).

Η Ford ανακοίνωσε μία νέα αποκλειστική έκδοση Option Pack Edition για το πολυβραβευμένο Focus RS που θα προφέρει ακόμα καλύτερο κράτημα και συγκίνηση στους λάτρεις της σπορ οδήγησης, χρησιμοποιώντας ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD).

Ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο "Γιατρός", σε δοκιμαστικά που έκανε στην πίστα της Καβαλάρα. Τα τραύματα ανάγκασαν τον Ιταλό πρωταθλητή να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο, χωρίς να είναι σοβαρή η κατάστασή του.

Παραλίγο να καεί ζωντανός οδηγός στους αγώνες NASCAR του Κάνσας, όταν το αυτοκίνητο του βγήκε εκτός πορείας, προσέκρουσε σε τοίχο και πήρε φωτιά (VIDEO).

Ο 32χρονος πλέον Λουίς Χάμιλτον δεν κρύβει τις σκέψεις του γύρω από την απόσυρσή του. Ο Βρετανός οδηγός αποκάλυψε πως σκέφτεται κάθε χρονιά ν' αποσυρθεί, τονίζοντας όμως πως για να γίνει αυτό πρέπει να πραγματοποιήσει κάποιους στόχους.

Τρελή καραμπόλα 18 αυτοκινήτων!

Τελ. ανανέωση : 08/05/17 10:10

Τα τρακαρίσματα στους αγώνες NASCAR δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο. Όταν όμως συγκρούονται 18 οχήματα με ιλιγγιώδη ταχύτητα το πράγμα αλλάζει (VIDEO).