Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Το Contra.gr σάς παρουσιάζει τις πιο χοτ μεταγραφικές φήμες κάθε μέρα και λίγο πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου.

Leeds United's head coach Marcelo Bielsa reacts during the English Premier League soccer match between Leeds United and Arsenal at Elland Road in Leeds, England, Saturday, Dec. 18, 2021. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Λιντς AP

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει προς την τελική ευθεία και μέσα από το Contra.gr θα έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε τις πιο χοτ φήμες καθημερινά.

-Πωλητήριο στον Κρίστιαν Πούλισικ φέρεται να έβαλε η Τσέλσι. Αυτοί είναι οι τέσσερις πιθανοί προορισμοί του Αμερικάνου.

-Παρά την έντονη επιθυμία του προέδρου της Έβερτον να προσλάβει στον πάγκο της ομάδας τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο Αργεντίνος προπονητής έχει άλλη άποψη. Δείτε τι υποστηρίζει δημοσιογράφος.

-Λουίς Φίγκο με ανάποδο δρομολόγιο μπορεί να γίνει ο Μάρκο Ασένσιο. Εάν ο Ισπανός πάει στην Μπαρτσελόνα θα είναι ο πρώτος παίκτης που το κάνει μετά το 1996. Ποιος ήταν ο τελευταίος;

-Στα μεταγραφικά παίζουν και οι προπονητές. Η Έβερτον φέρεται να θέλει ως αντικαταστάτη του Λάμπαρντ τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

-Εξαιρετική κίνηση από την Σάλτσμπουργκ. Πήρε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Όσκαρ Γκλουκχ. Ήταν στόχος της Μπαρτσελόνα κι άλλων μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

-Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει τον Ραφαέλ Λεάο στην Μάντσεστερ Σίτι μέσω ανταλλαγής. Ποιον παίκτη δίνει; Διαβάστε το "καυτό" δημοσίευμα.

Ραδαμέλ Φαλκάο βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο 36χρονος συνεχίζει κανονικά το ποδόσφαιρο. Διαβάστε αναλυτικά για τις εξελίξεις.

Τσέλσι κυριαρχεί μέχρι στιγμής στις μεταγραφές, έχοντας κάνει εντυπωσιακές κινήσεις. Η κορυφαία ήταν αυτή του Μιχάιλο Μούντρικ η οποία κόστισε πολλά εκατομμύρια. Γιατί, όμως, οι Μπλε δένουν τους παίκτες που παίρνουν με πολυετή συμβόλαια; Διαβάστε την ανάλυση του λεγόμενου amortization.

-Τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται από μερίδα του Τύπου πως ο Μέσι έχει αλλάξει γνώμη και θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε τη δική του οπτική όσον αφορά την παραμονή ή όχι του Αργεντινού στο Παρί. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Μίλαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Νικολό Ζανιόλο. Στο παιχνίδι, πάντα, βρίσκεται και η Τότεναμ. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

-Το ιταλικό Calciomercatoweb υποστηρίζει σε ρεπορτάζ πως η Λίβερπουλ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Φεντερίκο Κιέζα ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Μοχάμεντ Σαλάχ. Για τον Αιγύπτιο αναφέρεται πως συνεχίζει να είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν. Διαχρονικό το συγκεκριμένο φλερτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK