To πλάνο του Δέλλα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Τον Άνταμ Τζανετόπουλο δείχνει να επιλέγει ο Δέλλας ως παρτενέρ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Αραβίδης.

To πλάνο του Δέλλα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση ο προπονητής της ΑΕΚ φαίνεται πως καταλήγει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει το βράδυ στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κάτω από τα δοκάρια της «Ένωσης» θα πάρει θέση ο Γιάννης Ανέστης. Στο αριστερό άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στον τελευταίο αγώνα της Football League με τα Χανιά. Δεξί μπακ θα παίξει ο Μιχάλης Μπακάκης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Άνταμ Τζανετόπουλος, με τον Δέλλα να δείχνει ότι καταλήγει στον νεαρό αντί του Γιώργου Σαρρή.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου θα πάρει θέση στο πλευρό του Γιάκομπ Γιόχανσον στα χαφ, με τον Πέτρο Μάνταλο μπροστά τους σε πιο επιτελικό ρόλο. Στο αριστερό φτερό της επίθεσης της ΑΕΚ θα τοποθετηθεί ο Έλντερ Μπαρμπόσα, στο δεξί ο Βαγγέλης Πλατέλλας και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Χρήστος Αραβίδης.

Το πρόβλημα του Ιβάν Μπρέσεβιτς στο γόνατο, το οποίο άφησε τελικά τον Κροάτη φορ εκτός αποστολής του ντέρμπι, δεν φαίνεται πως επηρεάζει τα πλάνα του Δέλλα σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα αφού ο Αραβίδης προτιμάται ούτως ή άλλως σε παιχνίδι που -όπως φαίνεται- η ΑΕΚ θα χτυπήσει στην κόντρα.

Άνταμ στα στόπερ

Η επιλογή του Άνταμ Τζανετόπουλου για παρτενέρ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ, ήταν το επικρατέστερο σενάριο των τελευταίων ημερών. Ο Δέλλας άφησε εκτός τον Τζανετόπουλο στο ματς με τα Χανιά, προκειμένου να τον αποφορτίσει με την επιλογή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό να οφείλεται στην ικανότητα του «Τζάνε» με την μπάλα στα πόδια.

Pregame show

Αρθρογραφία

Κώστας Κεφαλογιάννης: Μαρινάκης vs Μελισσανίδης

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Αυτή η πρόκριση είναι για τον κόσμο

Άκης Γεωργίου: Και τώρα "Καραϊσκάκης"!

Συνεντεύξεις

Τζιωρτζόπουλος στο Contra.gr: "Η ΑΕΚ θα έχει περισσότερα κέρδη από τον Ολυμπιακό"

Πατσατζόγλου στο Contra.gr: "Τα γκολ της ζωής μου!" (PHOTOS+VIDEOS)

VIDEOS + PHOTOS

VIDEO by Contra.gr: Τα ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ στο Κύπελλο

PHOTOSTORY: Τα χαρτονομίσματα, οι πυροβολισμοί, οι εξάρες

Δέχεται γκολ μόνο με στημένα η ΑΕΚ (VIDEO)

Retro

PhotoStop: Ο επεισοδιακός προημιτελικός Ολυμπιακός-ΑΕΚ του 1996

Τα -κυπελλικά- ντέρμπι της ζωής σου (VIDEOS)

Οι παίκτες που άλλαξαν στρατόπεδο

Η προηγούμενη φορά (VIDEOS + PHOTOS)

Extra

Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις τα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο;

Τετραπλάσια η αξία του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ (πίνακας)

Ρεπορτάζ

Χωρίς 4 βασικούς ο Ολυμπιακός με ΑΕΚ

To πλάνο του Δέλλα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK